CAT | ES
facebook google+ twitter

INFORMACIÓ

Subministrem peces de formigó en diferents acabats i textures per a la construcció i rehabilitació d’habitatges, escoles, equipaments esportius, centres sanitaris...


L’elaboració personalitzada de les peces, en garanteix una llarga vida evitant possibles deterioraments prematurs.
Tractem el formigó amb additius per aconseguir millorar-ne les prestacions com seria plastificar cada una de les peces per a obtenir una capa superficial de protecció.
 

També realitzem peces amb GRC, (Glass Reinforced Concrete), o tambè GFRC, (Glass Fiber Reinforced Concrete) amb aquest materials podem reduir el gruix i pes del material el·laborat i conseguir una major resistència i una menor absorció d'aigua .
Els costos de transport tambe es redueixen considerablement sobretot amb vendes a territori nacional o internacional (contenedors per transport maritim,trailers .)

 

Així mateix, la reducció del percentatge d’aigua en la composició del formigó permeten dotar-lo d'una major resistència.Prefabricats AMBROS


Periòdicament realitzem assaijos que garanteixen que la qualitat del formigó que utilitzem compleix la norma UNE-EN 13369.


Les peces poden ser armades amb ferro innox, galvanitzat o negre, d’acord amb el lloc on aniran col·locades per garantir la seva màxima durada.


Us oferim també el transport del material a peu d’obra.